Vill du boka en föreläsning eller författarträff med boksignering?

Från missanpassad dyslektiker, till författare

Jag var ett missanpassat barn med fler skolkdagar än skoldagar, som barnavårdsnämnden efter mycket om och men lyckades placera på ett fosterhem utanför Tranås, som jag såklart rymde jag.  Men efter att polisen funnit mig i en kolonistuga transporterades jag till Danderyds sjukhus och psykavdelningen. Det är en liten kort sammanfattning av min uppväxt. För många var jag bara en dum idiot. I själva verket led jag av grav dyslexi.

Baksidan av turistparadiset

Ingenting är omöjligt bara man har viljan. Jag jobbade mig upp till att bli entreprenör inom byggbranchen. När jag 2005 blev chef för byggprojekt i Thailand ,fick jag stor inblick i en helt annan värld. Tillsammans med min sambo Maria bestämde jag mig för att sprida kunskap om människohandel och prostitution, som fanns i vår omgivning. Det ledde till att mitt skrivande startade på allvar.

Vill ge en röst till de som inte själva hörs

Nu har jag släppt nio romaner och trots min trassliga uppväxt och min dyslexi, ser jag inga hinder. Tvärtom, jag ser hela tiden möjligheter och har en röst som ska ta plats för de som inte själva vågar eller kan göra sig hörda.

Läs mer på sidan om mig

För frågor gällande föreläsningar, klicka på kontaktformuläret.