Vill du boka en föreläsning eller författarträff med boksignering?

Från missförstådd dyslektiker, till författare

Jag var ett missförstått barn med fler skolkdagar än skoldagar, som barnavårdsnämnden efter mycket om och men lyckades placera på ett fosterhem, som jag såklart rymde ifrån.  Men efter att polisen funnit mig i en kolonistuga ,transporterades jag till Danderyds sjukhus och psykavdelningen. Det är en liten kort sammanfattning av min uppväxt. För många var jag bara en dum idiot. I själva verket led jag av grav dyslexi.

Vill du höra mig berätta om min resa som jag gjorde 25 april till 28 maj 2022. Om mina 283 mil på en åkgräsklippare från Maunu, söder om Treriksröset till Smygehuk för att sprida ordet om dyslexi, genom landet. Hur media uppmärksammade min resa och bidrog till lyfta ämnet.

Läs mer här:

Baksidan av turistparadiset

Vill du höra mig berätta om hur en dramatisk och farofylld färd genom Kambodja, Vietnam, Thailand och Laos gjorde mig till författare? När jag 2005 blev chef för byggprojekt i Thailand ,fick jag stor inblick i en helt annan värld. Tillsammans med min sambo Maria bestämde jag mig för att sprida kunskap om människohandel och prostitution, som fanns i vår omgivning. Det jag dokumenterade under resan, ledde till att mitt skrivande startade på allvar. Resultatet blev en triologi, om sanningar och möten jag upplevde.

För frågor gällande föreläsningar, klicka på kontaktformuläret.