Mötet med Prins Carl Philip

Att jag med min bakgrund och färre skoldagar än de flesta, senare på Dysleximässan, skulle få möjligheten att överlämna fem av mina dokumentära spänningsromaner till Prins Carl Philip, kunde jag aldrig drömma om. Men allt är möjligt. Man får bara inte sätta gränser.

” Nu har jag sommarläsningen ”, sa Prinsen och skyndade sig. Jag tror att han läste första sidan redan i bilen påväg därifrån.

Prins Carl Philip som är engagerad i dyslexifrågor är beskyddare för Dyslexiförbundet. Beskyddarskapet löper på fem år i taget. Förbundet fick beskedet om en ny period i januari 2021. Prinsen är alltså förbundets beskyddare minst fram till år 2026.

Se Prins Carl Philips tal när han inviger dysleximässan 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s