Dagens lyssnare – en skolklass i Vilhelmina

De senaste dagarna har det verkligen hänt en hel del. Jag har pratat med många människor om dyslexi, tidningar har hört av sig och något som var riktigt roligt var att Svenska Hjältar hörde av sig för en intervju igår!

I morse fick jag äran att träffa ungdomar och lärare på en gymnasieskola i Vilhelmina. De lyssnade och var engagerade i allt jag hade att säga. Vi pratade mycket om min trassliga bakgrund och hur bra det gått trots min dyslexi. Det kändes som ett ömsesidigt trevligt samtal. Deras lärare ställde frågor som ledde till intressanta svar. Många av eleverna ställde frågor efteråt och bad om mina råd inför deras egna framtid.

En nyfiken fråga var hur det kom sig att jag blev författare och hur det gick till.

Jag gjorde också ett besök på biblioteket i Vilhelmina, som hjälpt mig att få kontakten med skolan. Det är alltid lite lättare att få en bra kontakt med bibliotek, då många känner till mitt namn eftersom de förmodligen har ett par av mina böcker i sitt register.

Självklart har jag Björne med mig överallt!

Nu har jag kvarterat in på Tullingsgården i Strömsund för en god natts sömn i en skön säng. Imorgon händer mycket! Jag ska träffa både tidning och radio innan jag åker vidare mot Sveg.

Glöm inte att kika in på min instagram och Facebook lite då och då. Ni som delar eller lägger upp egna inlägg. Använd taggen #dyslexiklippet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s