Fast i poliskontroll i Sveg

Jag blev inte så lite nervös, när jag vinkades in till kontroll av åtta poliser idag. Jag fick blåsa i alkoholmätaren och gå igenom diverse kontroller, rädd för att jag gjort något olagligt. Det hela visade sig vara ett spratt från polisen.

Några kollegor i civilbil hade sett mig tidigare, lite norr om Sveg. De trodde dagens kap kom rullande, men icke! Det var bara en missionär. Några väl valda ord om dyslexi och många ungas utanförskap i och med den och sedan lite fotografering på det, så fick jag åka vidare. Poliserna som aldrig tidigare stoppat en gräsklippare, fick en ny erfarenhet, instagrambilder och ett gott skratt!

Givetvis blev det en artikel i tidningen också.

https://www.tidningenharjedalen.se/2022-05-08/staffan-fast-i-poliskontroll-i-sveg—med-grasklippare

Varje dag bjuder på nya äventyr under dyslexiklippet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s