Träffat skolungdomar i Sveg idag

Idag har jag träffat årskurs 7-9 på  Södra skolan och Härjedalens gymnasium i Sveg.

Killarna på Motortekniska programmet var väldigt intresserade av min maskin, men de var alla också intresserade av att lyssna på vad jag hade att säga om dyslexi. Det var en väldigt trevlig förmiddag!

Påväg därifrån blev jag omkörd och stoppad av en bil. Det var en kvinna från folkhögskolan som frågade om jag kunde komma över till dem och prata en stund. Hade jag haft tiden, hade jag gärna gjort det. Men tyvärr kunde jag inte. Jag har en föreläsning inplanerad i Rättvik på onsdag och måste hinna fram i tid. Det är många som frågar om jag kan komma och prata på olika orter. Det får kanske bli ett par resor efter detta, för att hinna med att träffa fler. Målet är inställt på att vara i Smygehuk 28 maj, ett par dagar innan beräknat.

Ett par olika tv kanaler har hört av sig och vill vara på plats när jag når Smygehuk.

De skolungdomar jag träffat, har fått skriva på min maskin. Det tycker dom är roligt och det är ett fint minne att spara.

Tack alla ungdomar och lärare i Sveg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s