Mina böcker är på väg ut i världen

Efter mycket jobb släpps nu två av mina böcker på den engelska marknaden.

Tack vare Lagercrantz Agency, som tagit mina böcker till sig, kommer jag att vara representerad på bokmässan i London 18-20 april. Så jag är i detta nu i full färd med att packa och förbereda mig. Där kommer bokvärlden att bli varse två engelska romaner skrivna av mig .

Under the Surface är en översättning av min första roman Under Floden och The Scammers är en ny roman utspelad i Londons finanskvarter.

För att lära mig vad det innebär att ge ut böcker på en större marknad ska jag givetvis delta i symposier och vara allmänt aktiv under hela mässan.

Under floden som jag gav ut 2011 har under senare år uppmärksammats utanför Sverige och därför har vi valt, att i första hand släppa denna roman i engelsktalande länder.

The Scammers är en spänningsroman som utspelar sig i och omkring Londons finanskvarter där märklig handel med aktier, värdepapper och energibolag i bland annat Ryssland, sker av ljusskygga bankirer. Tänk dig väldigt noga för innan du investerar dina slantar. Blir du inte fattig kanske du blir dödad.

Mer om mässan och lanseringen kommer efter resan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s